Αναφορές

Οραματιστείτε τους αριθμούς σας

Οι πελάτες

Ρίξτε μια ματιά στο ιστορικό πωλήσεων και τα έσοδα ανά πελάτη , δημιουργήστε μια αναφορά με τους κορυφαίους πελάτες σας ή εντοπίστε χαμένους πελάτες. Χρήσιμα όργανα που σας παρέχουν πληροφορίες για άμεση χρήση.
Οι πελάτες
Προϊόντα

Προϊόντα

Ποια είναι τα προϊόντα ή οι κατηγορίες σας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις; Ποια προϊόντα είναι πιο κερδοφόρα για την επιχείρησή σας; Βασικές πληροφορίες για τη διαχείριση της προσφοράς σας στην αγορά, τη δημιουργία ισχυρών προτάσεων τιμών και τη μεγιστοποίηση των κερδών, μεταξύ άλλων μέσω της κατάλληλης διαχείρισης αποθεμάτων.

Αποτελέσματα

Πληροφορίες για τα συνολικά έσοδά σας σε πραγματικό χρόνο. Εάν έχετε ενεργοποιήσει τη μονάδα αγορών και έχετε καταγράψει τα τιμολόγια αγοράς σας στο onTimo, θα λάβετε μια κατάσταση σε πραγματικό χρόνο του συνολικού κόστους έναντι του κέρδους. Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το τέλος του τριμήνου ή του έτους για να λάβετε μια αναφορά από τον λογιστή σας!
Αποτελέσματα
Χρονοδιάγραμμα και προϋπολογισμοί

Χρονοδιάγραμμα και προϋπολογισμοί

Έχετε θέσει στόχους για να επιτύχετε, ορισμένα έσοδα που πρέπει να επιτύχετε ή έναν προϋπολογισμό εντός του οποίου πρέπει να κρατήσετε το κόστος σας; Ελέγξτε εύκολα εάν είστε ακόμα εντός προγράμματος μέσω του εύχρηστου εργαλείου προγραμματισμού μας.

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room