Το σύννεφο

Δημιουργήστε τιμολόγια διαδικτυακά, από οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή

Προσβάσιμο οπουδήποτε σε οποιαδήποτε συσκευή

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση στο cloud έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το παραδοσιακό λογισμικό τιμολόγησης . Το περιβάλλον cloud του onTimo, για παράδειγμα, είναι προσβάσιμο 24/7 από οποιαδήποτε τοποθεσία. Χρησιμοποιείτε υπολογιστή με Windows, tablet Apple ή άλλο τύπο smartphone; Απλώς σερφάρετε στο onTimo.cy και συνδεθείτε!
Προσβάσιμο οπουδήποτε σε οποιαδήποτε συσκευή
Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας

Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας

Καθώς τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στο cloud, τα συστήματά μας δημιουργούν πολλαπλά αντίγραφα ασφαλείας για να μην χάνετε ποτέ δεδομένα. Επιπλέον, εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε έναν σύνδεσμο με γνωστές υπηρεσίες αποθήκευσης cloud για να δημιουργήσετε ένα επιπλέον περιβάλλον δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τον εαυτό σας.

Συγχρονισμός

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται κεντρικά στο cloud. Όποτε και σε ποια συσκευή ανοίγετε στοTimo, θα εργάζεστε πάντα με την πιο πρόσφατη έκδοση των δεδομένων σας. Ακόμη και όταν ο λογαριασμός σας έχει πολλούς χρήστες , θα χρησιμοποιείτε τα ίδια δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.
Συγχρονισμός
Ασφαλής αποθήκευση

Ασφαλής αποθήκευση

Ένα πρόγραμμα στο cloud είναι σε πολλές περιπτώσεις πιο ασφαλές από τον δικό σας υπολογιστή. Οι διακομιστές onTimo δεν είναι ευαίσθητοι σε ιούς και είναι εντελώς αποκομμένοι από τον ιστό έξω, επομένως δεν υπάρχει διαδικτυακή πρόσβαση στο πρόγραμμα. Ανοίγετε το δικό σας περιβάλλον onTimo στο πρόγραμμά μας μέσω της διεύθυνσης e-mail και του προσωπικού σας κωδικού πρόσβασης, και πιθανώς με έναν επιπλέον έλεγχο ταυτότητας δύο βημάτων μέσω smartphone. Τα δεδομένα κρυπτογραφούνται μέσω SSL και ανταλλάσσονται μόνο μεταξύ της συσκευής σας και των διακομιστών μας.

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room