Συγχρονισμός εγγράφων onTimo με τον δικό σας διακομιστή μέσω SFTP

Συγχρονίστε τιμολόγια onTimo με τον δικό σας διακομιστή μέσω SFTP

Συγχρονίστε onTimo έγγραφα με τον δικό σας διακομιστή μέσω SFTP

Το onTimo μπορεί να τοποθετήσει αυτόματα έγγραφα που έχουν δημιουργηθεί στα αρχεία στα οποία έχετε πρόσβαση στον διακομιστή σας. Η ανταλλαγή αρχείων γίνεται μέσω επιτρέποντας στο OnTimo να κάνει μια ασφαλή σύνδεση με έναν συγκεκριμένο φάκελο στον διακομιστή σας. Το onTimo τοποθετεί όλα τα έγγραφα σε αυτόν τον φάκελο ανά αρχείο σε PDF, αλλά και σε μορφή UBL ή E-FFF. Τα αρχεία UBL μπορούν να διαβαστούν σε σχεδόν όλα τα λογιστικά προγράμματα για περαιτέρω επεξεργασία.

Το SFTP δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για σύνδεση με τον δικό σας διακομιστή, αλλά και, για παράδειγμα, με κλασικά πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων που μπορείτε να νοικιάσετε από πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε μόνοι σας υλικό ή λογισμικό και μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως με τη λογιστική εργασία. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε συγχρονίσει τα αρχεία σε έναν ιδιωτικό φάκελο.

Συγχρονισμός εγγράφων onTimo με τον δικό σας διακομιστή μέσω SFTP

onTimo.cy Το για λογιστές είναι το τέλειο εργαλείο για την ψηφιοποίηση της ανταλλαγής εγγράφων με τους πελάτες σας!

Χρησιμοποιήστε το δικό σας αξιόπιστο πακέτο λογιστικής, αλλά ελαχιστοποιήστε τη μη αυτόματη εισαγωγή μέσω της συνεργασίας με τον πελάτη σας μέσω του onTimo. Τα τιμολόγιά του που δημιουργήθηκαν με το onTimo είναι εύκολο να μεταφερθούν σε σχεδόν οποιοδήποτε

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ!
server room