Συγχρονισμός onTimo με One Drive

Συγχρονίστε έγγραφα onTimo με το One Drive επίσης

Συγχρονίστε επίσης έγγραφα enFact με το One Drive

Ο λογαριασμός σας στο onTimo μπορεί να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας στο One Drive. Στη συνέχεια, το onTimo συγχρονίζει αυτόματα όλα τα έγγραφα των αρχείων στα οποία έχετε πρόσβαση με το One Drive στο φάκελο "onTimo" στην ενότητα "Εφαρμογές". Τα αρχεία συγχρονίζονται σε μορφή PDF καθώς και σε UBL ή E-FFF, καθιστώντας εύκολη την ανταλλαγή αρχείων UBL με πελάτες. Σχεδόν οποιοδήποτε λογιστικό πακέτο μπορεί να εισαγάγει αρχεία UBL για περαιτέρω επεξεργασία.

Όταν εγκαθιστάτε επίσης την εφαρμογή One Drive στον υπολογιστή σας, το One Drive συγχρονίζει έναν τοπικό φάκελο στον υπολογιστή σας με τα ηλεκτρονικά αρχεία, έτσι ώστε τα αρχεία UBL να είναι πραγματικά συγχρονισμένα απευθείας στον υπολογιστή ή το Mac σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται καν να κάνετε λήψη εγγράφων στο διαδίκτυο, επειδή θα είναι άμεσα στον υπολογιστή σας.

onTimo.cy Το για λογιστές είναι το τέλειο εργαλείο για την ψηφιοποίηση της ανταλλαγής εγγράφων με τους πελάτες σας!

Χρησιμοποιήστε το δικό σας αξιόπιστο πακέτο λογιστικής, αλλά ελαχιστοποιήστε τη μη αυτόματη εισαγωγή μέσω της συνεργασίας με τον πελάτη σας μέσω του onTimo. Τα τιμολόγιά του που δημιουργήθηκαν με το onTimo είναι εύκολο να μεταφερθούν σε σχεδόν οποιοδήποτε

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ!
server room