Συγχρονισμός πληροφοριών onTimo με Dropbox

dropbox

Ο λογαριασμός σας στο onTimo μπορεί να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας στο Dropbox. Στη συνέχεια, το onTimo συγχρονίζει αυτόματα όλα τα έγγραφα από τα αρχεία του φακέλου "onTimo" στην ενότητα "Εφαρμογές"

Ο λογαριασμός σας στο onTimo μπορεί να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας στο Dropbox. Στη συνέχεια, το onTimo συγχρονίζει αυτόματα όλα τα έγγραφα όλων των αρχείων στα οποία έχετε πρόσβαση στο φάκελο "onTimo" στην ενότητα "Εφαρμογές". στο Dropbox Τα αρχεία συγχρονίζονται σε μορφή PDF καθώς και σε μορφή UBL ή E-FFF, καθιστώντας εύκολη την ανταλλαγή αρχείων UBL με τους πελάτες σας. Σχεδόν κάθε πακέτο λογιστικής δέχεται αυτά τα αρχεία για περαιτέρω επεξεργασία.

Όταν εγκαθιστάτε επίσης την εφαρμογή Dropbox στον υπολογιστή σας, το Dropbox συγχρονίζει έναν τοπικό φάκελο στον υπολογιστή σας με τα ηλεκτρονικά αρχεία, έτσι ώστε τα αρχεία UBL να καταλήγουν απευθείας στον υπολογιστή σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε λήψη των εγγράφων μέσω του Dropbox, αλλά είναι άμεσα διαθέσιμα τοπικά.

onTimo.cy Το για λογιστές είναι το τέλειο εργαλείο για την ψηφιοποίηση της ανταλλαγής εγγράφων με τους πελάτες σας!

Χρησιμοποιήστε το δικό σας αξιόπιστο πακέτο λογιστικής, αλλά ελαχιστοποιήστε τη μη αυτόματη εισαγωγή μέσω της συνεργασίας με τον πελάτη σας μέσω του onTimo. Τα τιμολόγιά του που δημιουργήθηκαν με το onTimo είναι εύκολο να μεταφερθούν σε σχεδόν οποιοδήποτε

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ!
server room