Τιμές

Δωρεάν για λογιστές

Συχνές Ερωτήσεις

Για να ξεκινήσετε με το onTimo, απλώς κάντε κλικ στο «Δημιουργία λογαριασμού» στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας. Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία νέων λογαριασμών πελατών ή τη σύνδεση υπαρχόντων εταιρικών λογαριασμών.
Κάθε λογαριασμός που δημιουργείται στο onTimo ξεκινά με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών. Μπορείτε επομένως να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για κάθε νέο πελάτη/εταιρεία χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις. Ένα login και ένας προσωρινός κωδικός πρόσβασης θα σταλεί στον χρήστη μέσω e-mail. Ο νέος χρήστης μπορεί να δοκιμάσει και να δοκιμάσει το πλήρες πρόγραμμα δωρεάν κατά τη διάρκεια αυτών των 14 ημερών. Όλες οι λειτουργίες στο onTimo είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου.
Το onTimo είναι ένα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε για επιχειρηματίες. Θέλουμε να προσφέρουμε στους χρήστες τη δυνατότητα να προωθούν εύκολα τα έγγραφα που έχουν δημιουργήσει στο onTimo στον λογιστή τους. Η δυνατότητα αυτή περιλαμβάνεται ήδη στην επί πληρωμή συνδρομή τους. Ως λογιστής, μπορείτε να λαμβάνετε τα έγγραφα δωρεάν όταν δημιουργείτε λογαριασμό για λογιστές.
Ναι, αυτό είναι δυνατό. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα αλλάξουμε τον λογαριασμό λογιστή σας στο σύστημα μεταπωλητή μας. Συνιστάται η διαπραγμάτευση ή η πώληση των ίδιων τιμών με το onTimo σε ένα πακέτο. Στη συνέχεια, η onTimo σας τιμολογεί κάθε μήνα για το κόστος όλων των παραγγελιών μείον την προμήθεια.
Δικαιούστε μόνο προμήθεια για λογαριασμούς που έχετε δημιουργήσει για χρήση από τους πελάτες σας. Οι υπάρχοντες λογαριασμοί μπορούν εύκολα να συνδεθούν με τον λογαριασμό λογιστή σας, αλλά δεν υπολογίζονται με χρέωση (καθώς αυτοί οι πελάτες έχουν ήδη εγγραφεί στο onTimo).

Όταν έχετε κερδίσει τουλάχιστον € 30 σε προμήθεια, μπορείτε να ανεβάσετε ένα τιμολόγιο μέσω του λογαριασμού λογιστή σας για να τιμολογήσετε τη χρέωση στο onFin. Η προμήθεια καταβάλλεται εντός 30 ημερών από την ημερομηνία του τιμολογίου.

Λογαριασμός λογιστή

για πάντα

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
 • Δημιουργήστε απεριόριστους χρήστες
 • Σύνδεση απεριόριστων αρχείων / εγγράφων
 • Αποκτήστε πρόσβαση υποστήριξης στα αρχεία πελατών
ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
 • Εξαγωγή τιμολογίων σε UBL (καθολική) Εξαγωγή τιμολογίων σε UBL (καθολική)
 • Συγχρονισμός με το Dropbox Συγχρονισμός με το Dropbox
 • Συγχρονισμός με το Google Drive Συγχρονισμός με το Google Drive
 • Στείλτε τιμολόγια στο δικό σας λογισμικό Στείλτε τιμολόγια στο δικό σας λογισμικό
 • Συγχρονισμός με δικό του διακομιστή μέσω SFTP Συγχρονισμός με δικό του διακομιστή μέσω SFTP
 • Συγχρονισμός με το OneDrive Συγχρονισμός με το OneDrive
ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 • € 3 / μηνιαία παραγγελία
 • € 30 / ετήσια παραγγελία

onTimo.cy Το για λογιστές είναι το τέλειο εργαλείο για την ψηφιοποίηση της ανταλλαγής εγγράφων με τους πελάτες σας!

Χρησιμοποιήστε το δικό σας αξιόπιστο πακέτο λογιστικής, αλλά ελαχιστοποιήστε τη μη αυτόματη εισαγωγή μέσω της συνεργασίας με τον πελάτη σας μέσω του onTimo. Τα τιμολόγιά του που δημιουργήθηκαν με το onTimo είναι εύκολο να μεταφερθούν σε σχεδόν οποιοδήποτε

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ!
server room