Δωρεάν για λογιστές!

λογισμικό τιμολόγησης ONTIMO για λογιστές

Συνεργαστείτε online με τους πελάτες σας και μεταφέρετε εύκολα τα έγγραφά τους στο λογιστικό σας πακέτο

onTimo για λογιστές

Συνεργαστείτε καλύτερα με τους πελάτες σας

Δωρεάν για λογιστές

Το OnTimo είναι δωρεάν για λογιστές. Συνδέετε αρχεία πελατών με τον λογαριασμό σας και, ως εκ τούτου, μπορείτε εύκολα να συνεργαστείτε και να ανταλλάξετε πληροφορίες μαζί τους.

Συνδεθείτε με το λογιστικό σας πακέτο

Η onTimo δεσμεύεται έντονα για τις τεχνολογικές εξελίξεις και την ηλεκτρονική τιμολόγηση. Για παράδειγμα, προσφέρουμε διάφορες μεθόδους για να συνδέσετε το onTimo με το δικό σας λογιστικό πακέτο.

Χρήσιμο και ασφαλές εργαλείο για τους πελάτες σας

Το onTimo βοηθά τους πελάτες σας να εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και να αποφύγουν σφάλματα διαχείρισης, για παράδειγμα αποφεύγοντας τη διπλή εγγραφή. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης μπορεί να κάνει τη διαχείριση του / της σε λιγότερο χρόνο και σωστά, έτσι ώστε το onTimo να σας βοηθά επίσης να μειώσετε την πίεση των πολλών προθεσμιών. Επιπλέον, τα δεδομένα του πελάτη σας προστατεύονται τέλεια από απώλειες.

Ευχαριστώ!

Οι πελάτες σας ανοίγουν νέους λογαριασμούς με onTimo μέσω του λογαριασμού σας στο λογιστή; Τότε θα λάβετε μια ωραία προμήθεια από εμάς ως ευχαριστώ!

Συνδέστε το onTimo με το λογιστικό σας πακέτο, αποφύγετε τους χρόνους αναμονής για έγγραφα πελατών

Διαφορετικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, σύμφωνα με τη δική σας επιλεγμένη ροή εργασίας

Εξαγωγή σε UBL ή E-FFF

Το onTimo εξάγει τα τιμολόγια πωλήσεων καθώς και τα τιμολόγια αγοράς σε μορφή UBL ή E-FFF. Αυτό είναι πολύ κατάλληλο για ανταλλαγή δεδομένων με σχεδόν οποιοδήποτε λογιστικό λογισμικό.

Το onTimo συγχρονίζεται με τον διακομιστή σας, οπότε λιγότεροι χρόνοι αναμονής για εσάς

Με το onTimo μπορείτε να συγχρονίσετε έγγραφα και αρχεία πελατών στον δικό σας διακομιστή, στο Dropbox, στο Google Drive ή στο OneDrive. Αυτό αποτρέπει σφάλματα κατά την αντιγραφή, αλλά είναι επίσης μια λύση για τους πελάτες που στέλνουν συνεχώς έγγραφα πολύ αργά για την επεξεργασία σας

Σύνδεση μέσω πλατφόρμας παράδοσης

Καθολικές πλατφόρμες παράδοσης όπως ClearFacts, Basecone και CodaBox διασφαλίζουν ότι οι πελάτες σας μπορούν να στείλουν τα έγγραφά τους απευθείας από το onTimo. Εύκολη, γρήγορη και χωρίς σφάλματα αναπαραγωγής.

Οι άμεσοι σύνδεσμοι αποφεύγουν την επαναλαμβανόμενη αναμονή για έγγραφα από τον πελάτη

Το 0nFact έχει άμεση σύνδεση με λογιστικά προγράμματα στο cloud. Οι χρήστες στέλνουν τα τιμολόγιά τους απευθείας από το πρόγραμμα στο λογιστικό τμήμα. Αυτό αποφεύγει τα σφάλματα αντιγραφής, αλλά πάνω από όλα εξοικονομεί πολύ χρόνο. Η αναμονή του πελάτη σας να παραδώσει τα έγγραφά του μπορεί τελικά να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Πώς να ξεκινήσετε με το onTimo για λογιστές;

Πολύ εύκολο , δωρεάν και σε λίγα λεπτά !

Πώς να ξεκινήσετε με το onTimo για λογιστές;

Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό onTimo μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε αμέσως έναν λογαριασμό onTimo για τους πελάτες σας. Κάθε βάση πελατών ξεκινά με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών, ώστε ο πελάτης σας να μπορεί να δει το πλήρες πακέτο. Ανάλογα με το λογιστικό σας πακέτο, ορίζετε λειτουργίες για την αυτοματοποίηση της επεξεργασίας εγγράφων πελατών.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ!

2.675.337

έγγραφα που έχουν δημιουργηθεί με το onTimo μέχρι στιγμής

onTimo.cy Το για λογιστές είναι το τέλειο εργαλείο για την ψηφιοποίηση της ανταλλαγής εγγράφων με τους πελάτες σας!

Χρησιμοποιήστε το δικό σας αξιόπιστο πακέτο λογιστικής, αλλά ελαχιστοποιήστε τη μη αυτόματη εισαγωγή μέσω της συνεργασίας με τον πελάτη σας μέσω του onTimo. Τα τιμολόγιά του που δημιουργήθηκαν με το onTimo είναι εύκολο να μεταφερθούν σε σχεδόν οποιοδήποτε

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ!
server room