Ξενάγηση

Ανακαλύψτε το onTimo for Accountants

Συνδέστε αρχεία πελατών και αποκτήστε πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο εταιρικό λογαριασμό από τον λογαριασμό σας για λογιστές ή να συνδέσετε υπάρχοντες λογαριασμούς onTimo με τον λογαριασμό σας. Μόλις ξεκινήσει η πρόσβαση σε αυτούς τους λογαριασμούς, μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση μιας εταιρείας πελάτη σε πραγματικό χρόνο και να συλλέγετε/επεξεργάζεστε τιμολόγια στο δικό σας πακέτο λογισμικού λογιστικής.

Συνδέστε αρχεία πελατών και αποκτήστε πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο
Τροφοδοτήστε εύκολα το δικό σας λογιστικό πακέτο

Τροφοδοτήστε εύκολα το δικό σας λογιστικό πακέτο

Το onTimo δεν είναι ένα λογιστικό πρόγραμμα, αλλά ένα πρόγραμμα τιμολόγησης για επιχειρηματίες. Η πραγματική λογιστική διεξάγεται στο δικό σας λογιστικό λογισμικό. Το onTimo διευκολύνει τη μεταφορά εγγράφων, που δημιουργούνται από τους επιχειρηματίες, στο λογιστικό λογισμικό σας. Η καλύτερη μέθοδος για αυτήν τη σύνδεση ή τη χρήση μεταφοράς εξαρτάται από το πακέτο που χρησιμοποιείτε.

Πολύτιμο εργαλείο για τους πελάτες σας

Το onTimo είναι ένα ισχυρό πακέτο λογισμικού για πολλούς επιχειρηματίες. Ως αποτέλεσμα, θα διαχειρίζονται και θα παρακολουθούν καλύτερα τη δική τους διοίκηση, γεγονός που εξασφαλίζει επίσης πιο σωστή και ομαλή επεξεργασία για τον λογιστή. Λάθος αύξοντες αριθμοί, ημερομηνίες, ... γίνονται παρελθόν. Καθώς το onTimo είναι ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για επιχειρηματίες και όχι απαραίτητα για χρήστες με λογιστικό υπόβαθρο, δεν χρησιμοποιείται περίπλοκη (οικονομική) ορολογία και όλα έχουν αναπτυχθεί για τη μεγιστοποίηση της χρηστικότητας.

Πολύτιμο εργαλείο για τους πελάτες σας
Βοηθήστε το Timo να αναπτυχθεί

Βοηθήστε το Timo να αναπτυχθεί

Όταν προτείνετε το onTimo σε πελάτες και στη συνέχεια αγοράζουν μια συνδρομή, συμβάλλετε άμεσα στην ανάπτυξη του onTimo. Αυτός είναι ο λόγος που σας προσφέρουμε μια προμήθεια για την παραπομπή νέων πελατών.

onTimo.cy Το για λογιστές είναι το τέλειο εργαλείο για την ψηφιοποίηση της ανταλλαγής εγγράφων με τους πελάτες σας!

Χρησιμοποιήστε το δικό σας αξιόπιστο πακέτο λογιστικής, αλλά ελαχιστοποιήστε τη μη αυτόματη εισαγωγή μέσω της συνεργασίας με τον πελάτη σας μέσω του onTimo. Τα τιμολόγιά του που δημιουργήθηκαν με το onTimo είναι εύκολο να μεταφερθούν σε σχεδόν οποιοδήποτε

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ!
server room