Ξενάγηση

onTimo για λογιστές

Συνδέστε αρχεία πελατών και επιλύστε χρονικούς περιορισμούς με το onTimo

Από το λογαριασμό του λογιστή σας δημιουργείτε επίσης λογαριασμούς για τους πελάτες σας ή συνδέετε τους υπάρχοντες λογαριασμούς σας με τους δικούς σας. Με την πρόσβαση σε αυτούς τους λογαριασμούς, μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάσταση των εγγράφων σε πραγματικό χρόνο και να συλλέγετε και να επεξεργάζεστε τιμολόγια με διάφορους τρόπους στο δικό σας λογιστικό πακέτο. Αυτή είναι η ιδανική λύση για πελάτες που περιμένουν (πάρα πολύ) για να στείλουν τιμολόγια και άλλα έγγραφα και, ως εκ τούτου, δεν έχουν χρόνο.

Επεξεργαστείτε εύκολα το δικό σας λογιστικό πακέτο

Το onTimo είναι ένα πρόγραμμα για επιχειρηματίες και όχι λογιστικό πακέτο. Κάνετε την πραγματική λογιστική με το δικό σας πρόγραμμα, αλλά το onTimo διασφαλίζει ότι οι πελάτες σας συντάσσουν σωστά έγγραφα και τα διαθέτουν γρήγορα. Ρυθμίζετε τη ροή επεξεργασίας σύμφωνα με αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και το δικό σας λογιστικό πρόγραμμα.

Εύχρηστο εργαλείο για τους πελάτες σας

Το onTimo είναι ένα πολύ χρήσιμο πακέτο λογισμικού για πολλούς επιχειρηματίες. Διασφαλίζει ότι διαχειρίζονται και παρακολουθούν καλύτερα τη δική τους διοίκηση, γεγονός που απλοποιεί αμέσως την εργασία σας λόγω λιγότερων σφαλμάτων και ταχύτερης υποβολής εγγράφων. Λάθος αριθμοί ακολουθίας, σφάλματα στον υπολογισμό του ΦΠΑ, ελλιπείς αριθμοί τιμολογίου ... είναι παρελθόν.

Επειδή το onTimo έχει σχεδιαστεί για επιχειρηματίες και δεν αποτελεί επέκταση ενός λογιστικού πακέτου, οι όροι που χρησιμοποιούνται παραμένουν εύκολα κατανοητοί για τους επιχειρηματίες χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν οικονομικούς όρους ή τεχνικές που είναι δύσκολο για αυτούς. Η ευκολία χρήσης είναι ο κανόνας.

Βοηθήστε τοTimo να μεγαλώσει

Όταν προτείνετε onTimo στους πελάτες, υποστηρίζετε την ανάπτυξή μας. Γι 'αυτό έχετε μια ωραία προμήθεια για την προσέλκυση πελατών.

onTimo.cy Το για λογιστές είναι το τέλειο εργαλείο για την ψηφιοποίηση της ανταλλαγής εγγράφων με τους πελάτες σας!

Χρησιμοποιήστε το δικό σας αξιόπιστο πακέτο λογιστικής, αλλά ελαχιστοποιήστε τη μη αυτόματη εισαγωγή μέσω της συνεργασίας με τον πελάτη σας μέσω του onTimo. Τα τιμολόγιά του που δημιουργήθηκαν με το onTimo είναι εύκολο να μεταφερθούν σε σχεδόν οποιοδήποτε

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ!
server room