Δωρεάν για λογιστές!

Λογισμικό χρέωσης ONTIMO για λογιστές

Συνεργαστείτε με τους πελάτες σας στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιήστε το onTimo για να διευκολύνετε τη ροή των εγγράφων των πελατών σας στο λογιστικό λογισμικό σας.

onTimo για λογιστές

Απολαύστε ομαλότερη συνεργασία με τους πελάτες σας

Δωρεάν για λογιστές

Η χρήση του onTimo είναι δωρεάν για τους λογιστές. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να συνδέσετε έγγραφα πελάτη με τον δικό σας λογαριασμό, για να διευκολύνετε τη συνεργασία με τους πελάτες σας.

Συνδέστε το λογιστικό σας λογισμικό

Η onTimo είναι σθεναρά αφοσιωμένη στις τεχνολογικές εξελίξεις και στην ηλεκτρονική τιμολόγηση. Προσφέρουμε διάφορες μεθόδους για τη σύνδεση του δικού σας πακέτου λογισμικού λογιστικής με το onTimo.

Ισχυρό εργαλείο για τους πελάτες σας

Το onTimo διασφαλίζει ότι οι πελάτες σας παράγουν πιο έγκαιρα και ακριβή αρχεία διαχείρισης, πράγμα που σημαίνει λιγότερα προβλήματα στην επεξεργασία τους.

Ευχαριστώ!

Ανοίγει ο πελάτης σας νέο λογαριασμό onTimo, κατόπιν παραπομπής από τον λογαριασμό λογιστή σας; Θα σας ευχαριστήσουμε με μια προμήθεια.

Συνδεθείτε με το δικό σας λογιστικό λογισμικό

Διαφορετικές μέθοδοι για χρήση, σύμφωνα με την επιθυμητή ροή εργασίας

Εξαγωγή σε UBL

Η onTimo εξάγει τιμολόγια αγορών και πωλήσεων σε μορφή UBL (Universal Business Language). Αυτά τα αρχεία μπορούν να εισαχθούν και να υποβληθούν σε επεξεργασία από σχεδόν οποιοδήποτε λογιστικό πακέτο.

Συγχρονισμός με τον διακομιστή σας

Συγχρονίστε όλα τα έγγραφα πελάτη με τον δικό σας διακομιστή, περιβάλλον OneDrive, Dropbox ή Google Drive. Μπορείτε να τα επεξεργαστείτε στο δικό σας λογιστικό λογισμικό από αυτές τις πλατφόρμες.

Σύνδεση μέσω πλατφόρμας παράδοσης

Οι πλατφόρμες καθολικής παράδοσης διασφαλίζουν ότι οι πελάτες σας μπορούν να σας στείλουν τα έγγραφά τους απευθείας από το onTimo.

Απευθείας σύνδεση

Το onTimo έχει άμεση σύνδεση με το λογιστικό λογισμικό που εκτελείται στο cloud. Οι χρήστες στέλνουν τα τιμολόγιά τους απευθείας από το onTimo στο αντίστοιχο αρχείο τους στο λογιστικό σας πακέτο.

Ξεκινάτε με το onTimo για λογιστές;

Απλό, γρήγορο και δωρεάν!

Ξεκινάτε με το onTimo για λογιστές;

 

  1. Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό μέσω αυτής της ιστοσελίδας
  2. Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό onTimo για τους πελάτες σας και να τους προσκαλέσετε
  3. Κάθε λογαριασμός πελάτη ξεκινά με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών, επιτρέποντας στους πελάτες σας να εξερευνήσουν το πλήρες πρόγραμμα
  4. Ανάλογα με το λογιστικό λογισμικό που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να ρυθμίσετε την αυτοματοποιημένη επεξεργασία των εγγράφων
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ!

0

έγγραφα που έχουν δημιουργηθεί με το onTimo μέχρι στιγμής

onTimo.cy Το για λογιστές είναι το τέλειο εργαλείο για την ψηφιοποίηση της ανταλλαγής εγγράφων με τους πελάτες σας!

Χρησιμοποιήστε το δικό σας αξιόπιστο πακέτο λογιστικής, αλλά ελαχιστοποιήστε τη μη αυτόματη εισαγωγή μέσω της συνεργασίας με τον πελάτη σας μέσω του onTimo. Τα τιμολόγιά του που δημιουργήθηκαν με το onTimo είναι εύκολο να μεταφερθούν σε σχεδόν οποιοδήποτε

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ!
server room