Συνδρομές

Επαναλαμβανόμενα τιμολόγια; Ρυθμίστε τα σε χρόνο μηδέν

Περιοδικά τιμολόγια

Όταν στέλνετε σε έναν πελάτη ένα τιμολόγιο κάθε μήνα (ή για άλλη περίοδο), μπορείτε να προκαθορίσετε ένα περιοδικό τιμολόγιο χρησιμοποιώντας τη δωρεάν ενότητα "συνδρομές". Στη συνέχεια, ο πελάτης σας θα λάβει αυτόματα ένα μηνιαίο τιμολόγιο (ή για άλλη προκαθορισμένη περίοδο, μέχρι την ημερομηνία λήξης που έχετε καταχωρίσει). Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να δημιουργείτε και να στέλνετε αυτό το τιμολόγιο κάθε εβδομάδα, μήνα, έτος, ... Η αποστολή αυτών των τιμολογίων είναι επίσης αυτοματοποιημένη από το πρόγραμμα, επομένως θα πρέπει μόνο να λαμβάνετε και να παρακολουθείτε τις πληρωμές.
Περιοδικά τιμολόγια
Αυτοματοποίηση

Αυτοματοποίηση

Το onTimo σάς επιτρέπει να στέλνετε τιμολόγια αυτόματα εντός μιας περιόδου συνδρομής. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον σύνδεσμο με το Mollie για να πληρώνουν οι πελάτες σας στο διαδίκτυο ή τον σύνδεσμο με το Ponto για αυτόματη επεξεργασία της μεταφοράς πληρωμής του πελάτη σας . Δεν πληρώθηκε το τιμολόγιο τελικά; Χρησιμοποιήστε την αυτοματοποιημένη ενότητα υπενθύμισης πληρωμής για να ειδοποιήσετε τον πελάτη σας.

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room