Σημειώσεις Παράδοσης

Δημιουργήστε σημειώσεις παράδοσης με το Bestinvoicing

Σημειώσεις Παράδοσης

Η δημιουργία σημειώσεων παράδοσης είναι εξαιρετικά εύκολη με αυτήν τη δωρεάν ενότητα. Δημιουργείτε ένα δελτίο αποστολής όπως ακριβώς θα δημιουργείτε ένα τιμολόγιο . Το ιστορικό συνδεδεμένων εγγράφων διευκολύνει την παρακολούθηση (παραγγελία, επιβεβαίωση παραγγελίας, δελτίο παράδοσης, τιμολόγιο, ...). Ένα δελτίο παράδοσης μπορεί εύκολα να εκτυπωθεί ή να σταλεί μέσω email. Το onTimo προσφέρει την επιλογή να επιτρέπει στους πελάτες να υπογράφουν ψηφιακά το δελτίο παράδοσης από π.χ. ένα tablet. Εμφάνιση εναλλακτικής διεύθυνσης παράδοσης ή συγκεκριμένης ημερομηνίας παράδοσης; Αυτό είναι επίσης δυνατό με το onTimo. Εσείς καθορίζετε εάν θέλετε να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε π.χ. τιμές προϊόντων στα δελτία αποστολής.
Σημειώσεις Παράδοσης
Βολική ροή εργασίας

Βολική ροή εργασίας

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σημείωμα παράδοσης από μια επιβεβαίωση παραγγελίας ή μια πρόταση . Όταν ολοκληρωθεί η παράδοση, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το έγγραφο σε τιμολόγιο . Θέλετε να τιμολογήσετε πολλαπλά δελτία αποστολής στον ίδιο πελάτη με ένα μόνο παραστατικό; Κανένα πρόβλημα! Επιλέξτε τα δελτία αποστολής που θέλετε και συνδυάστε τα σε ένα συνοπτικό τιμολόγιο.

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room