Επιβεβαιώσεις παραγγελιών

Ενεργοποιήστε αυτήν τη δωρεάν ενότητα με ένα μόνο κλικ

Επιβεβαιώσεις παραγγελιών

Αυτή η δωρεάν ενότητα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε επιβεβαιώσεις παραγγελιών για τους πελάτες σας. Έχουν κάνει παραγγελία ή έχουν αποδεχτεί την πρότασή σας ; Με το onTimo μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια επιβεβαίωση παραγγελίας και να τη στείλετε στον πελάτη. Μπορεί ακόμη και να υπογραφεί online! Οι επιβεβαιώσεις παραγγελιών μπορούν να δημιουργηθούν χειροκίνητα, αλλά μπορούν επίσης να αντιγραφούν από μια υπάρχουσα προσφορά τιμής , προκειμένου να διατηρηθεί η εργασία εισαγωγής στο απόλυτο ελάχιστο.
Επιβεβαιώσεις παραγγελιών
Βολική ροή εργασίας

Βολική ροή εργασίας

Η ενότητα επιβεβαιώσεων παραγγελιών ταιριάζει απόλυτα στη ροή εργασιών της εταιρείας σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιβεβαίωση παραγγελίας από μια πρόταση τιμής με δύο μόνο κλικ. Έτοιμη η επιβεβαίωση παραγγελίας; Στείλτε το μέσω email και αντιγράψτε το στο τελικό τιμολόγιο με άλλα δύο κλικ! Όλες οι ημερομηνίες, οι αριθμοί σειράς, ... προσαρμόζονται αυτόματα σωστά. Ώρα να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά με το onTimo!

Επιβεβαιώσεις Παραγγελιών και Διαχείριση Αποθεμάτων

Το onTimo διαφέρει μεταξύ εικονικού και πραγματικού αποθέματος . Το εικονικό απόθεμα αναφέρεται στον αριθμό των αποθεμάτων με βάση τις επιβεβαιώσεις παραγγελιών. Σε αυτόν τον αριθμό, το onTimo δεν λαμβάνει υπόψη μόνο όσα έχουν ήδη τιμολογηθεί ή παραδοθεί , αλλά και όσα έχουν ήδη παραγγελθεί από πελάτες. Εάν οι πελάτες παραγγείλουν περισσότερα από αυτά που είναι πραγματικά σε απόθεμα, θα ειδοποιηθείτε αμέσως από τις προειδοποιήσεις καθορισμένων αποθεμάτων.
Επιβεβαιώσεις Παραγγελιών και Διαχείριση Αποθεμάτων

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room