Διαχείριση αποθεμάτων

Προσθέστε Διαχείριση μετοχών στον λογαριασμό σας onTimo

Διαχείριση αποθεμάτων

Θέλετε να παρακολουθείτε πόσα προϊόντα έχετε ακόμα σε απόθεμα; Απλώς ενεργοποιήστε τη δωρεάν ενότητα διαχείρισης αποθεμάτων και παρακολουθήστε στενά το απόθεμά σας. Μπορείτε να ορίσετε ένα όριο προειδοποίησης, έτσι ώστε όταν ο αριθμός των προϊόντων σε απόθεμα πέσει κάτω από αυτό το όριο, θα ειδοποιηθείτε. Μπορείτε να λάβετε άμεσα μια επισκόπηση των δεδομένων αποθεμάτων των προϊόντων σας στον πίνακα ελέγχου επισκόπησης προϊόντων. Θέλετε να ενημερώσετε το απόθεμα ή να διανείμετε δεδομένα μετοχών στην εταιρεία σας; Απλώς εξάγετε και εκτυπώστε/στείλτε μια λίστα μετοχών στο Excel από το onTimo.

Διαχείριση αποθεμάτων
Εικονική μετοχή

Εικονική μετοχή

Εάν χρησιμοποιείτε επίσης τη μονάδα επιβεβαίωσης παραγγελίας , μπορείτε να συμβουλευτείτε το λεγόμενο εικονικό απόθεμα. Αυτό αντιπροσωπεύει τον αριθμό των ειδών που είναι ακόμα διαθέσιμα σε απόθεμα, μείον τον αριθμό των ειδών που έχουν ήδη παραγγελθεί. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα διακινδυνεύσετε να πουλήσετε περισσότερα από αυτά που υπάρχουν στην πραγματικότητα. Θα μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία στον προμηθευτή σας προτού εξαντληθούν τα προϊόντα.

Σύνθετα Προϊόντα

Ενεργοποιώντας τη λειτουργική μονάδα «σύνθετα προϊόντα», το onTimo μπορεί εύκολα να διαχειριστεί το απόθεμα σύνθετων δεσμών προϊόντων. Πουλάτε ένα σύνθετο προϊόν με κερδοφόρα τιμή που αποτελείται από δέκα μεμονωμένα είδη με προσαρμοσμένη τιμή ή ένα κουτί κρασί που περιέχει έξι μονές φιάλες; Όλα τα μεμονωμένα στοιχεία σε αυτό το σύνθετο προϊόν θα προσμετρώνται στη διαχείριση των πωλήσεων και των αποθεμάτων σας.
Σύνθετα Προϊόντα

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room