Διαχείριση αγορών

Επεξεργαστείτε τα τιμολόγια αγορών σας στο onTimo

Διαχείριση αγορών

Το onTimo δεν είναι μόνο λογισμικό τιμολόγησης για τη δημιουργία τιμολογίων πωλήσεων , αλλά και για την επεξεργασία τιμολογίων αγοράς. Όταν ενεργοποιείτε τη δωρεάν ενότητα «διαχείριση αγορών» στον λογαριασμό σας, μπορείτε επίσης να ανεβάσετε και να επεξεργαστείτε τα τιμολόγια αγοράς σας. Αποκτήστε πληροφορίες για τις συνολικές δαπάνες σας ανά περίοδο ή ανά κατηγορία αγοράς. Η παρακολούθηση πληρωμών διασφαλίζει μια καλή σχέση με τον προμηθευτή σας και οι αναφορές σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε στενά τον προϋπολογισμό σας και να επενδύετε πιο έξυπνα. Η ενότητα διαχείρισης αγορών μπορεί επίσης να επεξεργαστεί ηλεκτρονικά τιμολόγια . Ως αποτέλεσμα, πρέπει απλώς να επιλέξετε το ηλεκτρονικό τιμολόγιο ως συνημμένο και όλες οι πληροφορίες από αυτό το τιμολόγιο θα εισαχθούν αυτόματα σωστά. Εξοικονομήστε χρόνο και εξαλείψτε τα λάθη!
Διαχείριση αγορών
Αναφορά

Αναφορά

Όταν καταγράφετε επίσης τα τιμολόγια αγοράς σας στο onTimo, μπορείτε να συμβουλευτείτε όχι μόνο αναφορές που καλύπτουν τα έσοδα της εταιρείας σας, αλλά και το κέρδος (έσοδα μείον κόστος). Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πόσα πραγματικά κερδίζει η εταιρεία σας σε πραγματικό χρόνο.

Σύνδεση με τη λογιστική

Επίσης, μετατρέπουμε τα τιμολόγια αγορών που έχετε μεταφορτώσει και επεξεργαστείτε στη μορφή UBL (Universal Business Language) . Μπορείτε να εξαγάγετε αυτήν τη μορφή για ηλεκτρονικά τιμολόγια από την onTimo ή να την στείλετε στον λογιστή σας μέσω απευθείας συνδέσμου από το πρόγραμμά μας. Με αυτόν τον τρόπο, ο λογιστής σας μπορεί να επεξεργάζεται αυτόματα τα δεδομένα εγγράφων που έχουν ήδη εισαχθεί και μειώνετε δραστικά τις χειροκίνητες εργασίες εισαγωγής δεδομένων.
Σύνδεση με τη λογιστική
Email και εισερχόμενα PEPPOL

Email και εισερχόμενα PEPPOL

Το onTimo διαθέτει λειτουργία εισερχομένων με την οποία μπορείτε να λαμβάνετε εύκολα τιμολόγια αγοράς. Κάθε εισερχόμενο έχει τη μοναδική του διεύθυνση email στην οποία μπορείτε να στείλετε ή να προωθήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα τιμολόγια αγοράς που επισυνάπτονται σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν στη συνέχεια να υποβληθούν σε περαιτέρω επεξεργασία, στο πρόγραμμα. Τα έντυπα έγγραφα μπορούν να σταλούν απευθείας από τον σαρωτή σας σε αυτήν τη διεύθυνση email στα εισερχόμενα. Ή απλά τραβήξτε μια φωτογραφία και ανεβάστε μέσω του smartphone σας! Μέσω αυτού του inbox μπορείτε επίσης να λαμβάνετε τιμολόγια μέσω του δικτύου PEPPOL . Αυτό επιτρέπει στους προμηθευτές σας να στέλνουν ηλεκτρονικά τιμολόγια απευθείας από το λογισμικό χρέωσης στον λογαριασμό σας onTimo. Επειδή πρόκειται για γνήσια ηλεκτρονικά τιμολόγια , δεν χρειάζεται πλέον να πληκτρολογείτε ξανά τίποτα. Το onTimo εξάγει αυτόματα όλες τις πληροφορίες τιμολογίου 100% σωστά από το παραληφθέν έγγραφο.

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room