Τι είναι η Μόλι;

Η Mollie είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επεξεργασίας πληρωμών στην Ευρώπη. Διευκολύνουν τις ηλεκτρονικές πληρωμές σε εταιρείες μέσω διαφόρων τρόπων πληρωμής. Το onTimo ενσωματώνει το Mollie για να δώσει στους πελάτες σας την επιλογή να πληρώσουν ένα τιμολόγιο απευθείας μέσω ενός κουμπιού ασφαλούς πληρωμής.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ενσωμάτωσης με τη Mollie;

Το τιμολόγιό σας μπορεί να εξοφληθεί αμέσως. Ο πελάτης δεν χρειάζεται πλέον να εισάγει ποσό, στοιχεία πληρωμής, επικοινωνία ή αναφορά, ... Πληρώνεστε και το τιμολόγιο στο onTimo επισημαίνεται αυτόματα ως «πληρωμένο».

Πώς λειτουργεί η ενοποίηση με τη Mollie;

Το onTimo έχει μια ενοποίηση με το Mollie για να προσφέρει στους πελάτες σας να πληρώσουν ένα τιμολόγιο χρησιμοποιώντας ένα κουμπί ηλεκτρονικής πληρωμής. Το onTimo δημιουργεί μια εντολή πληρωμής για το τιμολόγιό σας μέσω του mollie.com και ανακατευθύνει τον πελάτη σε μια οθόνη πληρωμής. Μετά την πληρωμή, ο πελάτης σας ανακατευθύνεται στο onTimo και η κατάσταση του τιμολογίου αλλάζει αυτόματα σε "Πληρωμή". Λαμβάνετε την πληρωμή στον λογαριασμό σας στο Mollie και εκείνοι, με τη σειρά τους, την πληρώνουν στον τραπεζικό σας λογαριασμό.