Δημιουργία Προτάσεων Τιμών

Ετοιμάστε προσφορές εύκολα και γρήγορα με το onTimo

Εύκολη και γρήγορη δημιουργία

Η προετοιμασία των προτάσεων γρήγορα, τακτικά και σωστά είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση για να πείσει τους πιθανούς πελάτες . Με το onTimo μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα προτάσεις αναζητώντας υπάρχοντα προϊόντα και τιμές στην προσωπική σας λίστα προϊόντων και συμπληρώνοντάς τα με συγκεκριμένες πληροφορίες ανά υποψήφιο πελάτη. Όταν λαμβάνετε παρόμοια αιτήματα στο μέλλον, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο μιας υπάρχουσας πρότασης τιμής με ένα μόνο κλικ και να προσαρμόσετε τις λεπτομέρειες. Μια εκτενής πρόταση με διαφορετικές επιλογές τιμής μπορεί εύκολα να διαιρεθεί μέσω υποσυνόλων. Για μια διεύθυνση τοποθεσίας (κατασκευής) ή συγκεκριμένες πληροφορίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά πεδία πληροφοριών.
Εύκολη και γρήγορη δημιουργία
Παρακολουθήστε με ακρίβεια τις προσφορές

Παρακολουθήστε με ακρίβεια τις προσφορές

Τα αποσπάσματα είναι καλύτερα να παρακολουθούνται στενά. Κάθε προσφορά έχει τον δικό της αύξοντα αριθμό με ημερομηνία και αναφορά για εύκολη παρακολούθηση. Το onTimo σάς ειδοποιεί αυτόματα για εκκρεμείς προσφορές, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πελάτη για μια πρόσθετη συνάντηση πωλήσεων. Προσφορές που έχουν ήδη γίνει αποδεκτές ή ακόμη και εκτελεσθείσες αλλά ακόμη προς τιμολόγηση αναφέρονται σαφώς, ώστε η τιμολόγηση να μπορεί να ακολουθήσει γρήγορα. Μην χάσετε το προφανές εισόδημα: το onTimo σας βοηθά να τιμολογήσετε αποδεκτές προτάσεις!

Από την πρόταση στο τιμολόγιο με ένα κλικ

Μια κλασική πρακτική σε πολλές επιχειρήσεις είναι η καθυστέρηση και η ομαδοποίηση της τιμολόγησης. Έχουν παραδοθεί υπηρεσίες ή/και αγαθά; Τιμολογήστε αμέσως για να πληρώνεστε πιο γρήγορα. Αντιγράψτε τα δεδομένα της προσφοράς σε ένα τιμολόγιο ή προκαταβολή με ένα μόνο κλικ! Το παραστατικό λαμβάνει αυτόματα την κατάλληλη ημερομηνία και τον επόμενο αριθμό τιμολογίου. Με αυτόν τον τρόπο μετατρέπετε μια προσφορά σε τελικό τιμολόγιο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το στείλετε στον πελάτη μέσω του onTimo!
Από την πρόταση στο τιμολόγιο με ένα κλικ
Ηλεκτρονική έγκριση και υπογραφή

Ηλεκτρονική έγκριση και υπογραφή

Οι πελάτες σας μπορούν να εγκρίνουν ή να αποδεχτούν τις προτάσεις σας στο διαδίκτυο, από οποιαδήποτε συσκευή. Απλώς τοποθετούν την υπογραφή τους με ποντίκι ή touchpad και ειδοποιείστε αμέσως με email. Καθιστώντας ευκολότερη την αποδοχή μιας πρότασης , οι πελάτες θα εγκρίνουν πιο γρήγορα μια εργασία και έχετε πάντα αποδείξεις σε περίπτωση διαφωνίας!

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room