Στείλτε τιμολόγια ή προσφορές με ευκολία

Από την onTimo στον Πελάτη σε χρόνο μηδέν

Αποστολή Εγγράφων μέσω Email

Τα τιμολόγιά σας και άλλα έγγραφα μπορούν να σταλούν στον πελάτη απευθείας από το πρόγραμμα onTimo. Μέσω ενός συστήματος παρακολούθησης ειδοποιήσεων μπορείτε να δείτε αμέσως εάν το τιμολόγιο έχει φτάσει και πότε έχει διαβαστεί το email. Για παράδειγμα, σε περίπτωση αποτυχίας μετάδοσης πρότασης τιμής λόγω εσφαλμένης εισαγωγής διεύθυνσης email, μπορείτε να στείλετε αμέσως ξανά σωστά την προσφορά, ώστε κανένας πελάτης να μην χάσει ποτέ μια προσφορά.
Αποστολή Εγγράφων μέσω Email
Αποστολή τιμολογίων με τακτική αλληλογραφία

Αποστολή τιμολογίων με τακτική αλληλογραφία

Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία εκτύπωσης και ταχυδρομείου, μπορείτε να στείλετε τιμολόγια με κανονικό ταχυδρομείο απευθείας από το πρόγραμμα χωρίς να χρειάζεται να τα εκτυπώσετε, να τα σφραγίσετε ή να πάτε στο ταχυδρομείο. Η τιμή της εκτύπωσης του εγγράφου σας, της τοποθέτησής του σε φάκελο και της αποστολής του με κανονικό ταχυδρομείο εξαρτάται από τη χώρα και τον αριθμό των σελίδων (για τιμές, επικοινωνήστε μαζί μας ). Συμπληρώστε το υπόλοιπο του διαδικτυακού σας πορτοφολιού στο onTimo για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα. Μπορείτε φυσικά να εκτυπώσετε εύκολα ένα PDF και να το στείλετε με κανονικό ταχυδρομείο. Χρησιμοποιώντας τα κουμπιά παρακολούθησης, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε ποια έγγραφα έχουν σταλεί και ποια όχι.

Αποστολή Τιμολογίων μέσω PEPPOL

Εναλλακτικά στο παραδοσιακό email, μπορείτε επίσης να στείλετε ηλεκτρονικά τιμολόγια μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου PEPPOL . Τα τιμολόγια που αποστέλλονται και λαμβάνονται μέσω PEPPOL έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να διεκπεραιωθούν αυτόματα.
Αποστολή Τιμολογίων μέσω PEPPOL

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room