Στείλτε τιμολόγια ή προσφορές εύκολα και γρήγορα

Το τιμολόγιό σας σε 1-2-3 στον πελάτη

Στείλτε τιμολόγια μέσω email

Το onTimo στέλνει τιμολόγια και έγγραφα απευθείας στους πελάτες σας. Μια συνάρτηση παρακολούθησης σάς ενημερώνει αμέσως εάν το τιμολόγιο έχει φτάσει και πότε έχει διαβαστεί το e-mail. Για παράδειγμα, σε περίπτωση αποτυχημένης αποστολής προσφοράς λόγω, για παράδειγμα, λανθασμένης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως την προσφορά σωστά ή να την παραδώσετε ταχυδρομικώς, ώστε κανένας πελάτης να μην χάσει μια προσφορά.

Αποστολή τιμολογίων και τιμών μέσω ταχυδρομείου

Μπορείτε επίσης να στείλετε τιμολόγια ή προσφορές απευθείας από το onTimo μέσω ταχυδρομείου χωρίς να χρειάζεται να εκτυπώσετε μόνοι σας τα έγγραφα και να μεταβείτε στο πλαίσιο PO. Η εκτύπωση, η τοποθέτηση φακέλου και η αποστολή τιμολογίου μέσω της ταχυδρομικής υπηρεσίας onTimo κοστίζει περίπου 1,25 € ανά τιμολόγιο, περιλαμβάνονται όλα. Τίποτα δεν σας εμποδίζει να εκτυπώσετε μόνοι σας μια έκδοση PDF και να την τοποθετήσετε στο λεωφορείο. Με τα κουμπιά παρακολούθησης παρακολουθείτε ποια έγγραφα έχουν σταλεί και ποια όχι.

Αποστολή τιμολογίων μέσω PEPPOL

Ως εναλλακτική λύση για το κλασικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μπορείτε επίσης να προωθήσετε τιμολόγια μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου PEPPOL. Τα τιμολόγια που αποστέλλονται και λαμβάνονται μέσω του δικτύου PEPPOL έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να υποστούν αυτόματη επεξεργασία.

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room