Ισχυρή πελατειακή βάση και CRM

Η διαχείριση πελατών έγινε εύκολη

Διαχειριστείτε τα δεδομένα των πελατών με σαφήνεια

Το onTimo υποστηρίζει τόσο αποτελεσματική όσο και απλή διαχείριση δεδομένων πελατών. Μια σαφής λίστα οδηγεί γρήγορα στον πελάτη και τις σχετικές του πληροφορίες με στοιχεία επικοινωνίας, τιμές και τιμολόγια, εκθέσεις, συνημμένα,

Αποτελεσματική χρήση των πληροφοριών των πελατών

Οι πληροφορίες από τη βάση δεδομένων πελατών είναι εύκολα και γρήγορα προσβάσιμες. Χρησιμοποιείται ενεργά και αυτόματα για την προετοιμασία προσφορών, τιμολογίων και άλλων εγγράφων, τα οποία αποφεύγουν σφάλματα στη μη αυτόματη αντιγραφή δεδομένων διεύθυνσης, διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αριθμού ΦΠΑ. Δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε μια κάρτα πελάτη για εφάπαξ πελάτες.

Αναζήτηση μέσω αριθμού ΦΠΑ

Το OnTimo είναι συνδεδεμένο με την ευρωπαϊκή βάση δεδομένων εταιρειών προκειμένου να δημιουργεί γρήγορα αρχεία πελατών. Εισαγάγετε τον αριθμό ΦΠΑ μιας εταιρείας και το onTimo θα ανακτήσει τα στοιχεία του ονόματος και της διεύθυνσης που καταχωρούνται αυτόματα στη βάση δεδομένων πελατών σας. Ανετα!

Εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων πελατών

Έχετε ήδη μια πελατειακή βάση αλλού από ένα υπάρχον πρόγραμμα; Εισαγάγετε εύκολα στο onTimo! Η μη αυτόματη μεταφορά, ακόμη και μερική, είναι εκτός ερώτησης με το enFact.

Μια καμπάνια μέσω email με τις διευθύνσεις σας; Στη συνέχεια, εξαγάγετε τις επιθυμητές διευθύνσεις και δεδομένα από το enFact για χρήση στις εμπορικές σας καμπάνιες.

Πελάτες που μιλούν ξένα

Τιμολόγηση σε άλλες γλώσσες; Αυτό είναι σωστό για το onTimo! Επιλέξτε την επιθυμητή γλώσσα στο αρχείο πελάτη ή όταν δημιουργείτε ένα έγγραφο και η διάταξη του εγγράφου μεταφράζεται αυτόματα στη γλώσσα του πελάτη. Οι διαθέσιμες γλώσσες στο onTimo είναι ολλανδικά, γαλλικά, γερμανικά και αγγλικά. Χρειάζεστε ακόμη άλλη γλώσσα; Μην διστάσετε να . Οι υπάλληλοί μας μιλούν πολλές γλώσσες.

Στιγμιότυπα οθόνης στην ενότητα πελατών

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room