ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ

Προσθέστε τη διαχείριση μετοχών στον λογαριασμό σας onTimo με ένα κλικ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ

Θέλετε να μάθετε τα προϊόντα σε απόθεμα; Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη μονάδα διαχείρισης αποθεμάτων και παρακολουθήστε προσεκτικά το απόθεμά σας. Μπορείτε να ορίσετε ένα όριο. Αυτή η δυνατότητα θα σας ειδοποιήσει εάν το απόθεμα πέσει κάτω από αυτό το όριο. Η επισκόπηση προϊόντος δείχνει πάντα πόσα αποθέματα ενός προϊόντος είναι διαθέσιμη. Μια λίστα μετοχών στο excel είναι εύκολο να εξαχθεί και να εκτυπωθεί.

Εικονικό απόθεμα

Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή «φόρμες παραγγελίας», μπορείτε να συμβουλευτείτε το εικονικό απόθεμα. Αυτός είναι ο αριθμός των αντικειμένων που είναι ακόμη διαθέσιμα στο απόθεμα μείον τον αριθμό των αντικειμένων που έχουν ήδη παραγγελθεί. Με αυτόν τον τρόπο δεν πουλάτε περισσότερα από ό, τι υπάρχει στο απόθεμα και γνωρίζετε πότε πρέπει να υποβάλετε μια παραγγελία αγοράς στον προμηθευτή σας.

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room