Το σύννεφο

Δημιουργήστε τιμολόγια στο διαδίκτυο, από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή

Προσβάσιμο οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω του cloud έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το παραδοσιακό λογισμικό τιμολόγησης που εκτελείται στον υπολογιστή σας. Μέσω του Διαδικτύου έχετε πρόσβαση παντού μέσω υπολογιστή, Mac, tablet ή smartphone. Επιπλέον, έχετε αυτόματα ασφαλή αντίγραφα των δεδομένων σας. Σερφάρετε στο onTimo.cy και συνδεθείτε!

Δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων

Επειδή συνεργάζεστε με το onTimo στο cloud, τα συστήματά μας δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας με διαφορετικούς τρόπους, ώστε να είναι ανακτήσιμα και να μην χάνετε σημαντικές πληροφορίες ή προηγούμενες εργασίες. Αρκετά καθησυχαστικό. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε έναν σύνδεσμο με γνωστές υπηρεσίες αποθήκευσης cloud ως επιπλέον ασφάλεια. Το παιχνίδι Zeeker είναι πάντα καλό όταν τα δεδομένα σας επεκτείνονται πολύ.

Πάντα τα πιο πρόσφατα δεδομένα

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε μια κεντρική, ασφαλή τοποθεσία στο σύννεφο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε συσκευή έχει πρόσβαση στην τελευταία έκδοση των πληροφοριών. Ακόμα κι αν πολλοί συνάδελφοι στην εταιρεία σας χρησιμοποιούν το enFact, βλέπουν και χρησιμοποιούν τα ίδια δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Ασφάλειες ασφαλείας

Ένα πρόγραμμα στο cloud είναι πιο ασφαλές από έναν υπολογιστή της εταιρείας. Οι διακομιστές onTimo δεν είναι επιρρεπείς σε ιούς και από την άποψη των βασικών λειτουργιών που βρίσκονται εκτός της διαδικτυακής πρόσβασης στο πρόγραμμα, δηλαδή είναι κλειστοί από τον Ιστό. Τα λειτουργικά συστήματα διαφέρουν από αυτά του προσωπικού σας υπολογιστή ή (πολλών από τους) εταιρικούς διακομιστές που συχνά στοχεύουν οι χάκερ. Μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του κωδικού πρόσβασής σας, και ιδανικά με έναν πρόσθετο έλεγχο ταυτότητας, για παράδειγμα μέσω του smartphone, μπορείτε να ανοίξετε με ασφάλεια το δικό σας επιχειρηματικό περιβάλλον στο πρόγραμμά μας. Τα δεδομένα μεταξύ εσάς και των διακομιστών μας εκτελούνται μέσω του κρυπτογραφημένου πρωτοκόλλου SSL.

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room