Σύνδεση με την τράπεζα

Συνδέστε το onTimo με τον τραπεζικό σας λογαριασμό για αυτόματη επεξεργασία πληρωμών

Ανακτήστε αυτόματα τις καταστάσεις λογαριασμού

Η παρακολούθηση των πληρωμών των τιμολογίων σας είναι χρονοβόρα αλλά απαραίτητη. Ενεργοποιώντας τον σύνδεσμο με το ή το , το onTimo ανακτά αυτόματα τις καταστάσεις τραπεζικού λογαριασμού. Το onTimo συγκρίνει τη δομημένη κατάσταση κάθε μεταφοράς με τα τιμολόγιά σας και επεξεργάζεται την πληρωμή με το κατάλληλο τιμολόγιο. Αυτό εξοικονομεί πολύ χρόνο που μπορεί να δαπανηθεί καλά για αναζήτηση και πωλήσεις. Για απλήρωτα τιμολόγια, μπορείτε εύκολα να στείλετε (αυτόματες) υπενθυμίσεις μέσω onTimo.

* Για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον σύνδεσμο, απαιτείται συνδρομή ή Ponto. Σε πολλές περιπτώσεις, ο λογιστής σας έχει συνδρομή για την εταιρεία σας για την επεξεργασία των δηλώσεων λογαριασμού στους λογαριασμούς σας. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια συνδρομή.

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room