Συνδρομές

Προσθέστε αυτήν την εφαρμογή στον λογαριασμό σας onTimo με ένα απλό κλικ

Περιοδικά τιμολόγια

Πουλάτε συνδρομές (με την ευρύτερη έννοια της λέξης) και πρέπει να τις τιμολογείτε τακτικά; Με την εφαρμογή "Συνδρομές" στο λογισμικό onTimo δημιουργείτε ένα εφάπαξ τιμολόγιο το οποίο στη συνέχεια εξυπηρετεί για περαιτέρω βάση χρέωσης ανά περίοδο συνδρομής (εβδομάδα, μήνας, τρίμηνο ή έτος). Είναι ακόμη δυνατό να στείλετε τα τιμολόγια αυτόματα, πρέπει μόνο να παρακολουθήσετε τις πληρωμές!

Αυτοματοποίηση

Το onTimo στέλνει αυτόματα τα τιμολόγια για μια περίοδο συνδρομής. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον σύνδεσμο με το Twikey για να συλλέγετε επίσης περιοδικά τιμολόγια μέσω πάγιας εντολής, σύνδεση με τη Mollie για να επιτρέψετε στους πελάτες σας να πληρώνουν στο διαδίκτυο ή με το CodaBox για αυτόματη επεξεργασία της μεταφοράς πληρωμής του πελάτη. Το τιμολόγιο δεν έχει πληρωθεί τελικά; Στέλνετε ένα μήνυμα σχετικά με αυτό στον πελάτη μέσω αυτόματων υπενθυμίσεων.

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room