Σημειώσεις παράδοσης

Προσθέστε αυτήν την εφαρμογή στον λογαριασμό σας onTimo με ένα κλικ

Σημειώσεις παράδοσης

Η δημιουργία σημειώσεων παράδοσης είναι παιχνίδι του παιδιού με αυτήν την εφαρμογή. Αυτό λειτουργεί ακριβώς όπως με ένα τιμολόγιο και χάρη στο ιστορικό μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εκδοθείσες αποδείξεις. Η εκτύπωση και η αποστολή του δελτίου παράδοσης είναι απλές λειτουργίες. Το onTimo υποστηρίζει ακόμη και προαιρετικά την ψηφιακή υπογραφή από τον πελάτη.

Βολική ροή εργασίας

Το onTimo υποστηρίζει μια αποτελεσματική ροή εργασίας, επειδή μια προσφορά ή μια εντολή αγοράς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του δελτίου παράδοσης. Μόλις το δελτίο παράδοσης είναι έτοιμο, μπορεί να είναι η βάση για το τιμολόγιο. Θέλετε να τοποθετήσετε πολλές σημειώσεις παράδοσης σε ένα τιμολόγιο; Αυτό δεν είναι κανένα πρόβλημα: επιλέξτε τις σχετικές σημειώσεις παράδοσης και τοποθετήστε τις μαζί στο συλλογικό τιμολόγιο!

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room