Προετοιμάστε προσφορές

Δημιουργήστε εύκολα ανταγωνιστικές και κερδοφόρες προσφορές

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση

Η προετοιμασία ανταγωνιστικών προσφορών γρήγορα, τακτικά και σωστά είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση να κερδίσει πιθανούς πελάτες. Με το onTimo, μπορείτε να το κάνετε αυτό με λίγη προσπάθεια χρησιμοποιώντας υπάρχοντα προϊόντα και τιμές από τη δική σας λίστα προϊόντων και συμπληρώνοντάς τα με συγκεκριμένες πληροφορίες προσαρμοσμένες στην προοπτική όπου είναι απαραίτητο. Εάν αργότερα λάβετε παρόμοιες ερωτήσεις σχετικά με την προσφορά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο με ένα κλικ και να προσαρμόσετε τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Παρακολουθήστε με ακρίβεια τις προσφορές

Οι εισαγωγές ακολουθούνται καλύτερα. Κάθε προσφορά έχει τον δικό της σειριακό αριθμό με ημερομηνία και αναφορά για εύκολη παρακολούθηση. Το onTimo σας ειδοποιεί αυτόματα για τις τρέχουσες προσφορές, ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πελάτη για μια επιπλέον συνάντηση πωλήσεων. Προσφορές που έχουν ήδη γίνει αποδεκτές ή ακόμη και εκτελεσμένες αλλά δεν έχουν ακόμη τιμολογηθεί είναι επίσης σαφείς, ώστε η τιμολόγηση να μπορεί να ακολουθεί γρήγορα.

Μην καθυστερείτε, χρεώστε γρήγορα!

Ένα κλασικό σε πολλές εταιρείες είναι η αναβολή και ομαδοποίηση της τιμολόγησης. Αυτό βλάπτει τις ταμειακές ροές και αυξάνει τον κίνδυνο σφαλμάτων. Εάν οι υπηρεσίες ή / και τα αγαθά έχουν παραδοθεί, τιμολόγιο αμέσως έτσι ώστε να πληρωθείτε γρηγορότερα. Αντιγράψτε τα δεδομένα προσφοράς σε ένα . Αυτό θα λάβει αυτόματα την κατάλληλη ημερομηνία και τον επόμενο αριθμό τιμολογίου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μετατρέψετε μια προσφορά στο τελικό τιμολόγιο σε λίγα δευτερόλεπτα. Προωθήστε μόνο στον πελάτη με onTimo!

Αποδοχή και έγκριση στο διαδίκτυο

Οι πελάτες μπορούν να εγκρίνουν τις προσφορές σας στο διαδίκτυο. Τοποθετούν την υπογραφή τους με το ποντίκι, το οποίο θα λάβετε αμέσως μέσω e-mail. Επειδή οι πελάτες μπορούν να αποδεχτούν τις προσφορές σας τόσο εύκολα, οι πιθανότητες επιτυχίας για την πώληση σας δεν είναι μόνο μεγαλύτερες, αλλά και λιγότερος χρόνος σπαταλάται κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας προσφοράς και πώλησης. Επιπλέον, η εταιρεία σας έχει πάντα χρήσιμα δικαιολογητικά και αποφεύγετε τις διαμάχες.

Στιγμιότυπα οθόνης της μονάδας προσφοράς

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room