(σας) Παραγγελίες αγοράς

Προσθέστε τις παραγγελίες αγοράς της εφαρμογής στον λογαριασμό σας onTimo με 1 κλικ

Εντολές αγοράς

Προετοιμάστε παραγγελίες αγοράς για τον προμηθευτή σας; Αυτό είναι εύκολο με αυτήν την ελεύθερη ενεργοποίηση της εφαρμογής onTimo. Χρησιμοποιήστε τα πεδία εισαγωγής για να ρυθμίσετε την παραγγελία σας μέσω παραγγελίας αγοράς σε σύντομο χρονικό διάστημα, πιθανώς χρησιμοποιώντας το αρχείο προϊόντος σας. Μπορεί επίσης να γίνει απλά αντιγράφοντας τα σχετικά δεδομένα για την αγορά σας από μια προσφορά ή μια φόρμα παραγγελίας από τον πελάτη.

Έχετε λάβει τα προϊόντα από τον προμηθευτή σας; Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα στοιχείο αγοράς (εσωτερικό τιμολόγιο αγοράς) που μπορείτε να επεξεργαστείτε από τη δική σας παραγγελία αγοράς, ώστε να μπορείτε να κάνετε κράτηση. Απλώς προσθέστε το τιμολόγιο πωλήσεων του προμηθευτή που λαμβάνετε αργότερα από αυτόν ως συνημμένο στο τιμολόγιο εσωτερικής αγοράς που δημιουργήσατε προηγουμένως. Το πλεονέκτημα? Η διαχείριση αγορών σας είναι άμεσα έτοιμη και πάνω απ 'όλα: Γνωρίζετε αμέσως το εμπορικό περιθώριο, επειδή το ποσό αγοράς και πώλησης είναι γνωστό.

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room