Η διαχείριση αγορών σας

Ανεβάστε τα τιμολόγια αγοράς σας στο λογαριασμό σας onTimo

Διαχείριση αγορών

Το onTimo δεν είναι μόνο ένα πρόγραμμα χρέωσης για τιμολόγια πωλήσεων, αλλά μπορεί επίσης να διαχειριστεί τη διαχείριση των αγορών σας. Στην ενότητα "Διαχείριση αγορών" εγγράφεστε και ακολουθείτε τα δικά σας τιμολόγια αγοράς. Το onTimo παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις δαπάνες αγοράς ανά περίοδο ή ανά κατηγορία αγοράς. Η παρακολούθηση των πληρωμών διασφαλίζει μια καλή σχέση με τους προμηθευτές, χάρη στην αναφορά ότι ο προϋπολογισμός σας παραμένει διαχειρίσιμος και μπορείτε να δείτε γρήγορα το εμπορικό περιθώριο (πωλήσεις MIN αγορές). Οι επενδύσεις μπορούν να ελεγχθούν καλά αμέσως.

Η ενότητα διαχείρισης αγορών επεξεργάζεται επίσης ηλεκτρονικά τιμολόγια. Απλώς επιλέξτε το ηλεκτρονικό τιμολόγιο και όλες οι πληροφορίες από αυτό θα καταχωρηθούν σωστά και αυτόματα.

Πληροφορίες σχετικά με τις αναφορές

Όταν εισάγετε επίσης τιμολόγια αγοράς στο onTimo, μπορείτε όχι μόνο να συμβουλευτείτε αναφορές σχετικά με τον κύκλο εργασιών της εταιρείας σας, αλλά και να δείτε γρήγορα το εμπορικό περιθώριο (κύκλος εργασιών - αγορές). Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε στενά το κέρδος της εταιρείας σας.

Σύνδεση με λογιστική

Το onTimo μετατρέπει τα τιμολόγια αγοράς σας σε μορφή "UBL" για ηλεκτρονικά τιμολόγια, εάν απαιτείται. Αυτό θα σταλεί απευθείας στον λογιστή / λογιστή για γρήγορη αυτόματη επεξεργασία. Δεν χρειάζεται πλέον εργασία εισόδου.

Εισερχόμενα email και PEPPOL

Το onTimo έχει μια λειτουργία εισερχομένων για εύκολη λήψη τιμολογίων. Κάθε εισερχόμενο έχει μια μοναδική διεύθυνση email. Μπορείτε να επεξεργαστείτε άμεσα και εύκολα τα τιμολόγια αγοράς που επισυνάπτονται στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του προγράμματος.

Τα εισερχόμενα δέχονται επίσης τιμολόγια μέσω του καναλιού PEPPOL. Για παράδειγμα, οι προμηθευτές σας μπορούν να σας στείλουν ηλεκτρονικά τιμολόγια από το λογισμικό χρέωσής τους. Χρησιμοποιώντας πλήρως ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά τιμολόγια, δεν χρειάζεται πλέον να πληκτρολογείτε ξανά τίποτα, αλλά το onTimo μπορεί να εξαγάγει αυτόματα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από το τιμολόγιο.

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room