Δημιουργήστε τιμολόγια

Απλό, γρήγορο και σωστό

Γρήγορο και απλό

Η τιμολόγηση χρησιμοποιεί αυτόματα τα αρχεία πελατών και προϊόντων. Δεν υπάρχει δύσκολη είσοδος. Ημερομηνία, αρίθμηση, υπολογισμός ΦΠΑ και νομικές δηλώσεις διασφαλίζουν ότι προετοιμάζετε τιμολόγια γρήγορα και σωστά. Το onTimo παράγει αυτόματα ένα PDF στην εταιρική σας ταυτότητα. Η αποστολή μέσω e-mail και πιθανώς η εκτύπωση είναι εύκολη.

Αυτόματη παρακολούθηση πληρωμών

Με το onTimo μπορείτε να παρακολουθείτε μόνοι σας τις πληρωμές ή να επιτρέπετε στην εφαρμογή να επεξεργάζεται τις πληρωμές μέσω αυτόματου συνδέσμου με την τράπεζά σας. Αυτή η παρακολούθηση αυτόματης πληρωμής εξοικονομεί χρόνο και ενοχλητική αναζήτηση, αποφεύγει επίσης λάθη. Ακόμα ένα απλήρωτο τιμολόγιο; Στη συνέχεια, δημιουργήστε και στείλτε μια υπενθύμιση στον πελάτη σας. Πρακτικό και γρήγορο.

Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με τον συνεργάτη μας Mollie.com. Στη συνέχεια, ο πελάτης σας μπορεί να πληρώσει online μέσω VISA ή Bancontact, για παράδειγμα. Ακόμα και τότε, οι πληρωμές επεξεργάζονται αυτόματα και συνδέονται με το σχετικό τιμολόγιο.

Αυτόματες υπενθυμίσεις

Αυτοματοποιήστε την παρακολούθηση των απλήρωτων τιμολογίων δημιουργώντας και στέλνοντας onTimo υπενθυμίσεις. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά εργάζεστε και συστηματικά επειδή οι υπενθυμίσεις στέλνονται πάντα μετά την ίδια περίοδο χωρίς πληρωμή. Το casflow σας θα ωφεληθεί!

Εύκολη αποστολή

Τα τιμολόγια μπορούν να εκτυπωθούν για αποστολή μέσω ταχυδρομείου, ή απευθείας από το onTimo. Η διεύθυνση e-mail από το αρχείο πελάτη συμπληρώνεται αυτόματα και προσαρμόζετε μόνοι σας το τυπικό κείμενο του e-mail. Τα τιμολόγια αποστέλλονται στη δική σας διεύθυνση email για να διασφαλιστεί ο επαγγελματισμός.

Εκτεταμένες αναφορές

Λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον εβδομαδιαίο, μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο κύκλο εργασιών και κέρδος χάρη στο onTimo. Ποιοι είναι οι κορυφαίοι πελάτες σας και ποια προϊόντα που πουλάτε περισσότερο. Περισσότερες από είναι διαθέσιμες για την ανάλυση των αριθμών σας. Χρήσιμα γραφήματα σας δίνουν μια οπτική εικόνα της απόδοσης της εταιρείας σας.

Στιγμιότυπα οθόνης των ενοτήτων τιμολόγησης

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room