Έντυπα παραγγελίας - επιβεβαίωση στους πελάτες

Προσθέστε αυτήν την εφαρμογή στον λογαριασμό σας onTimo με ένα κλικ

Έντυπα παραγγελίας (επιβεβαίωση παραγγελίας σε πελάτες)

Με την εφαρμογή "Φόρμα παραγγελίας" δημιουργείτε επιβεβαιώσεις παραγγελιών για τους πελάτες σας. Έχουν κάνει παραγγελία ή συμφωνούν με την προσφορά σας; Στη συνέχεια, απλά δημιουργήστε μια φόρμα παραγγελίας με onTimo και στείλτε την στον πελάτη για επιβεβαίωση. Οι φόρμες παραγγελίας μπορούν να δημιουργηθούν με μη αυτόματο τρόπο, αλλά μπορούν επίσης να αντιγραφούν από την προσφορά, η οποία διατηρεί την είσοδο στο ελάχιστο και προχωρά γρήγορα.

Βολική ροή εργασίας

Η ενότητα φόρμας παραγγελιών ταιριάζει απόλυτα στη ροή εργασίας της εταιρείας σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια φόρμα παραγγελίας από μια με δύο κλικ. Είναι έτοιμη η φόρμα παραγγελίας; Στη συνέχεια, δημιουργείτε ένα ή / και με δύο κλικ! Όλες οι ημερομηνίες, οι αριθμοί παρακολούθησης και άλλοι προσαρμόζονται αυτόματα σωστά, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε πολύ αποτελεσματικά.

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room