Διαχείριση προϊόντων

Μια χρήσιμη βάση δεδομένων των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας

Δημιουργήστε εύκολα προϊόντα ή υπηρεσίες

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε νέα προϊόντα/υπηρεσίες ή να εισάγετε υπάρχοντα στο onTimo. Μπορείτε εύκολα να τα αναζητήσετε στη βάση δεδομένων μέσω του ονόματος ή του κώδικα του άρθρου τους. Η τιμή, το όνομα και η περιγραφή των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας συμπληρώνονται αυτόματα στα πεδία παραστατικών των τιμολογίων ή των προτάσεων . Δημιουργήστε έγγραφα σε χρόνο μηδέν και χωρίς καμία πρόσθετη έρευνα!
Δημιουργήστε εύκολα προϊόντα ή υπηρεσίες
Αναφορά για προϊόντα και υπηρεσίες

Αναφορά για προϊόντα και υπηρεσίες

Χρησιμοποιήστε μία από τις αναφορές μας για να αποκτήσετε πληροφορίες για το ιστορικό πωλήσεων των προϊόντων, τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, τα συνολικά έσοδα και πολλά άλλα. Ανακαλύψτε σε πραγματικό χρόνο ποιες είναι π.χ. οι κορυφαίες υπηρεσίες σας, με τις περισσότερες πωλήσεις ή τα μεγαλύτερα έσοδα.

Διαχείριση αποθεμάτων

Μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν μονάδα για διαχείριση αποθεμάτων στο onTimo. Ένα εικονικό απόθεμα υπολογίζεται με βάση τις εκκρεμείς παραγγελίες , ενώ ένα τρέχον απόθεμα βασίζεται στα αποτελεσματικά εξερχόμενα προϊόντα (π.χ. με βάση τα τιμολόγια που αποστέλλονται). Μπορείτε εύκολα να αναπληρώσετε το απόθεμα εισάγοντας νέες αγορές . Ενεργοποιώντας τη λειτουργική μονάδα «σύνθετα προϊόντα», το onTimo μπορεί εύκολα να διαχειριστεί το απόθεμα σύνθετων πακέτα προϊόντων. Πουλάτε ένα σύνθετο προϊόν με κερδοφόρα τιμή που αποτελείται από δέκα μεμονωμένα είδη με προσαρμοσμένη τιμή ή ένα κουτί κρασί που περιέχει έξι μονές φιάλες; Όλα τα μεμονωμένα στοιχεία σε αυτό το σύνθετο προϊόν θα μετρηθούν στη διαχείριση των πωλήσεων και των αποθεμάτων σας.

Διαχείριση αποθεμάτων
Εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων προϊόντος

Εισαγωγή και εξαγωγή δεδομένων προϊόντος

Σας παρέχει ένας προμηθευτής μια λίστα με όλα τα άρθρα ή έχετε ήδη ένα αρχείο άρθρου από άλλο πρόγραμμα λογισμικού; Εισαγάγετε εύκολα τέτοιες λίστες στο onTimo και αποφύγετε την αντιγραφή! Αυτή η λειτουργία επιτρέπει επίσης εύκολες ενημερώσεις των τιμών των προϊόντων αντί να χρειάζεται να αλλάζετε χειροκίνητα κάθε τιμή προϊόντος στο onTimo.

Τμηματοποίηση τιμών

Χρησιμοποιείτε διαφορετικές τιμές για χονδρική, μεμονωμένους πελάτες ή μια συγκεκριμένη ομάδα πελατών; Χρησιμοποιήστε διαφορετικά τμήματα τιμών ανά προϊόν. Με βάση τα δεδομένα πελατών σας, το onTimo επιλέγει αμέσως το σωστό τμήμα τιμών για τον πελάτη σας.
Τμηματοποίηση τιμών
Μονάδες μέτρησης

Μονάδες μέτρησης

Αντιστοιχίστε εύκολα τις σωστές μονάδες μέτρησης στα προϊόντα σας και εμφανίστε τις στα έγγραφά σας. Η μετατροπή από μια μονάδα σε μια άλλη γίνεται επίσης παιδικό παιχνίδι.

Άδεια εμπορεύματα

Με την ενότητα «κενά εμπορεύματα», είναι δυνατός ο υπολογισμός τυχόν επιστρεφόμενων κενών εμπορευμάτων. Εισαγάγετε την κενή αξία αγαθών σε επίπεδο προϊόντος. Το onTimo υπολογίζει αυτόματα την τελική τιμή επιστροφής, όταν δημιουργεί μια επιβεβαίωση παραγγελίας ή ένα τιμολόγιο .
Άδεια εμπορεύματα
Εκπτώσεις

Εκπτώσεις

Διαφορετικές εκπτώσεις - ως ποσοστό ή ποσό - μπορούν να εκχωρηθούν σε επίπεδο προϊόντος, σε επίπεδο πελάτη, στο πλήρες παραστατικό (π.χ. τιμολόγιο) ή με την εφαρμογή της έκπτωσης άμεσης πληρωμής.

Εικόνα προϊόντος

Εμφανίστε μια εικόνα του προϊόντος σας στα έγγραφά σας, ώστε οι πελάτες να μπορούν να δουν αμέσως την προσφορά ή το τιμολόγιό σας. Η εικόνα προστίθεται στο φύλλο προϊόντος σας και εμφανίζεται εύκολα στην προσφορά, στο τιμολόγιο κ.λπ.
Εικόνα προϊόντος

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room