Δημιουργία πιστωτικού σημειώματος

Απευθείας από το Αντίστοιχο Τιμολόγιο

Πιστωτικό σημείωμα από τιμολόγιο

Χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα πιστωτικό σημείωμα για ένα τιμολόγιο ; Απλώς αντιγράψτε ένα τιμολόγιο στον τύπο παραστατικού «πιστωτικό σημείωμα» στο πρόγραμμα. Μπορείτε προαιρετικά να προσαρμόσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που μπορεί να πιστωθούν ή όχι. Με ένα μόνο κλικ μπορείτε να στείλετε το πιστωτικό σημείωμα στον πελάτη μέσω email.
Πιστωτικό σημείωμα από τιμολόγιο
Αποστολή με ευκολία

Αποστολή με ευκολία

Μπορείτε να εκτυπώσετε τις πιστωτικές σας σημειώσεις onTimo για αποστολή με κλικ και ταχυδρομική υπηρεσία ή να τις στείλετε απευθείας μέσω email από το onTimo. Η διεύθυνση e-mail από το αρχείο πελάτη συμπληρώνεται αυτόματα και μπορείτε να προσαρμόσετε μόνοι σας το τυπικό κείμενο του e-mail. Τα πιστωτικά σημειώματα αποστέλλονται μέσω της δικής σας (εταιρικής) διεύθυνσης email για επαγγελματική εμφάνιση.

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room