Δημιουργήστε ένα τιμολόγιο

Δεν υπάρχει απλούστερος τρόπος

Γρηγορα και ευκολα

Η αυτόματη προσθήκη δεδομένων πελατών και προϊόντων σε συνδυασμό με την αυτόματη χρονολόγηση, αρίθμηση και υπολογισμό ΦΠΑ διασφαλίζει ότι δημιουργείτε τιμολόγια πιο γρήγορα από ποτέ. Χρησιμοποιήστε υπότιτλους ή αναφέρετε μια αναφορά παραγγελίας. Ένα έγγραφο PDF δημιουργείται αυτόματα, με βάση την εταιρική σας ταυτότητα . Μπορεί εύκολα να εκτυπωθεί ή να σταλεί στον πελάτη μέσω email , όλα μέσα από το onTimo.
Γρηγορα και ευκολα
Αυτοματοποιημένη παρακολούθηση πληρωμών

Αυτοματοποιημένη παρακολούθηση πληρωμών

Το onTimo σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τις πληρωμές με μη αυτόματο τρόπο ή να τις επεξεργάζεστε αυτόματα. Θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο με την αυτοματοποιημένη παρακολούθηση πληρωμών. Ακόμα δεν ελήφθη πληρωμή; Δημιουργήστε γρήγορα μια υπενθύμιση πληρωμής και στείλτε την μέσω email στον πελάτη σας - όλα μέσα από το πρόγραμμά μας. Για να αποφύγετε καθυστερημένες πληρωμές, μπορείτε να στείλετε στον πελάτη σας ένα κουμπί ηλεκτρονικής πληρωμής. Τα τιμολόγια μπορούν να πληρωθούν με ασφάλεια στο διαδίκτυο μέσω του συνεργάτη μας Mollie . Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν μέσω VISA, MasterCard, PayPal, ... Εάν κάνετε χρήση αυτής της δυνατότητας, οι εισερχόμενες πληρωμές επεξεργάζονται αυτόματα και συνδέονται με το σχετικό τιμολόγιο.

Αυτόματες Υπενθυμίσεις

Αυτοματοποιήστε την παρακολούθηση των απλήρωτων τιμολογίων στέλνοντας αυτόματα υπενθυμίσεις πληρωμής. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να εργάζεστε με μεγαλύτερη συνέπεια. Αυτές οι υπενθυμίσεις αποστέλλονται πάντα σύμφωνα με τους όρους που έχετε δηλώσει.
Αυτόματες Υπενθυμίσεις
Αποστολή με ευκολία

Αποστολή με ευκολία

Το onTimo προσφέρει πολλές επιλογές αποστολής . Μέσω της υπηρεσίας εκτύπωσης και ταχυδρομείου, μπορείτε να εκτυπώσετε, να σφραγίσετε και να αποστείλετε τα τιμολόγιά σας με κανονικό ταχυδρομείο. Μέσω του δικτύου PEPPOL τα στέλνετε εντελώς ψηφιακά. Η απλή αποστολή μέσω email μπορεί να γίνει απευθείας από το onTimo. Η διεύθυνση email που βρίσκεται στο αρχείο πελάτη προστίθεται αυτόματα. θα χρειαστεί μόνο να προσαρμόσετε το προεπιλεγμένο κείμενο του μηνύματος email. Το onTimo διαθέτει μια ρύθμιση για την αποστολή εγγράφων από τη δική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να εξασφαλίσει επαγγελματισμό.

Εκτεταμένη γκάμα αναφορών

Αποκτήστε πληροφορίες για τις εβδομαδιαίες, μηνιαίες, τριμηνιαίες ή ετήσιες πωλήσεις και τα κέρδη σας. Ποιοι είναι οι κορυφαίοι πελάτες σας και ποια προϊόντα πουλάτε περισσότερο; Περισσότερες από 30 αναφορές είναι διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τα στοιχεία της επιχείρησής σας. Τα εύχρηστα γραφήματα παρέχουν μια οπτική αναπαράσταση των δεδομένων σας.
Εκτεταμένη γκάμα αναφορών
Άλλα νομίσματα

Άλλα νομίσματα

Στο onTimo, η τιμολόγηση σε άλλα νομίσματα είναι εξαιρετικά εύκολη. Απλώς επιλέξτε το κατάλληλο νόμισμα για τον πελάτη σας: το onTimo εμφανίζει την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία και φροντίζει για τη μετατροπή.

Στη δική σας εταιρική ταυτότητα

Η εταιρική σας ταυτότητα συμβάλλει στην επιτυχία και την αναγνώριση της επιχείρησής σας. Ανεβάστε το δικό σας λογότυπο της εταιρείας σας και συνδυάστε το με τα κατάλληλα χρώματα. Το onTimo σάς βοηθά να δημιουργήσετε ένα τιμολόγιο με πολύ επαγγελματική εμφάνιση σε χρόνο μηδέν, το οποίο συνδέεται άμεσα με την εταιρεία σας. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας προεκτυπωμένο επιστολόχαρτο; Μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε. Το onTimo προσφέρει επίσης ένα πρότυπο χωρίς επιστολόχαρτο για να εμφανίζετε εύκολα τη δική σας εκτυπωμένη διάταξη.
Στη δική σας εταιρική ταυτότητα

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room