Βάση πελατών και CRM

Η διαχείριση πελατών έγινε εύκολη

Διαφανής Διαχείριση Δεδομένων Πελατών

Το onTimo υποστηρίζει αποτελεσματική και απλή διαχείριση των δεδομένων πελατών. Μια σαφής λίστα σάς οδηγεί γρήγορα στον πελάτη και το καθορισμένο αρχείο του, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων επικοινωνίας, συνδέσμων σε προσφορές και τιμολόγια που είχαν ετοιμάσει προηγουμένως, αναφορές, συνημμένα κ.λπ. Προσθέστε όσα στοιχεία επικοινωνίας χρειάζεστε. Το όνομα ενός πελάτη είναι αρκετό για να ξεκινήσετε στο onTimo.
Διαφανής Διαχείριση Δεδομένων Πελατών
Αποτελεσματική χρήση των πληροφοριών πελατών

Αποτελεσματική χρήση των πληροφοριών πελατών

Κατά την προετοιμασία μιας πρότασης ή τιμολογίου , μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε ένα αρχείο πελάτη και να χρησιμοποιήσετε ξανά τα δεδομένα πελατών. Τα στοιχεία της διεύθυνσης, η διεύθυνση email και ο ΑΦΜ θα συμπληρωθούν αυτόματα. Δεν απαιτείται επιπλέον μη αυτόματη εισαγωγή: προετοιμάστε τα έγγραφά σας ακόμα πιο γρήγορα. Δεν είναι υποχρέωση να δημιουργήσετε ένα αρχείο χρήστη μόνο για έναν πελάτη που θα χρησιμοποιηθεί μία φορά. Μια εναλλακτική διεύθυνση τοποθεσίας ή διεύθυνση παράδοσης εισάγεται μόνο μία φορά και μπορεί να αποθηκευτεί ως μέρος του αρχείου πελάτη για μελλοντική χρήση.

Αναζήτηση με ΑΦΜ

Για να μπορέσετε να δημιουργήσετε αρχεία πελατών ακόμα πιο γρήγορα, το onTimo είναι συνδεδεμένο με το ευρωπαϊκό εργαλείο επαλήθευσης αριθμού ΦΠΑ VIES . Απλώς εισαγάγετε τον ΑΦΜ μιας εταιρείας και το onTimo συμπληρώνει το όνομα και τη διεύθυνση της εταιρείας!
Αναζήτηση με ΑΦΜ
Εισαγωγή ή εξαγωγή δεδομένων πελατών

Εισαγωγή ή εξαγωγή δεδομένων πελατών

Έχετε ήδη πελατεία από υπάρχον πρόγραμμα; Απλώς εισάγετέ το στο onTimo. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να μεταφέρετε τα πάντα χειροκίνητα. Να εξαγάγετε τα υπάρχοντα δεδομένα πελατών σας από το onTimo για να τους στείλετε μια καμπάνια email μέσω του MailChimp, για παράδειγμα; Αυτό γίνεται με ένα μόνο κλικ, μέσω του onTimo.

Ξένοι Πελάτες

Το onTimo σάς επιτρέπει να δημιουργείτε τιμολόγια (και άλλα έγγραφα) σε διαφορετικές γλώσσες. Επιλέξτε την επιθυμητή γλώσσα πελάτη στο αρχείο πελάτη ή κατά τη δημιουργία ενός εγγράφου και η διάταξη του εγγράφου θα μεταφραστεί αυτόματα στην επιθυμητή γλώσσα. Οι προεπιλεγμένες διαθέσιμες γλώσσες στο onTimo είναι τα ολλανδικά, τα γαλλικά, τα γερμανικά και τα αγγλικά. Χρειάζεστε άλλη γλώσσα; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας .
Ξένοι Πελάτες
Συνδεδεμένα δεδομένα

Συνδεδεμένα δεδομένα

Το onTimo σάς επιτρέπει να συνδέσετε μια μεγάλη ποικιλία πληροφοριών με τα αρχεία πελατών σας, παρέχοντας π.χ. τη δυνατότητα αποστολής συνημμένων στα αρχεία πελατών σας. Αποθηκεύστε μια εναλλακτική διεύθυνση παράδοσης ή αντιστοιχίστε μια πρόταση με μια διεύθυνση τοποθεσίας (κατασκευής). Αυτές οι διευθύνσεις εμφανίζονται εύκολα στα έγγραφά σας. Εργάζεστε με διαφορετικές τιμές για χονδρική, μεμονωμένους πελάτες ή μια συγκεκριμένη ομάδα πελατών; Αντιστοιχίστε τον πελάτη σας στο σωστό τμήμα τιμών και δείτε αυτόματα την κατάλληλη τιμή για το προϊόν σας και τον συγκεκριμένο πελάτη. Το να παρακολουθείτε τις προτάσεις ή τις υποχρεώσεις σας γίνεται βολικό χρησιμοποιώντας εργασίες που συνδέονται με τους πελάτες σας. Το onTimo προσφέρει επίσης σύνδεση με το Mailchimp. Είναι εύκολο να συγχρονίσετε τη λίστα πελατών σας με αυτό το πρόγραμμα, προκειμένου να ρυθμίσετε (αυτοματοποιημένες) καμπάνιες email.

Είστε έτοιμοι να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά ?!

Δημιουργήστε τώρα το λογαριασμό σας, καταχωρίστε τις υποχρεωτικές πληροφορίες που θέλετε να δείτε στα τιμολόγιά σας και δημιουργήστε το πρώτο σας τιμολόγιο μέσα σε λίγα λεπτά! Οι πρώτες 14 ημέρες είναι δωρεάν και χωρίς υποχρέωση, ώστε να μπορείτε να γνωρί

Ξεκινήστε την δωρεάν δοκιμή σας!
server room